Kirjasarja-arvostelu: 1000 ilmiötä Suomen luonnosta

1000 ilmiötä Suomen luonnosta on kirjasarja, joka kertoo Suomen luonnosta. Kirjassa kerrotaan monista kiinnostavista luonnon ilmiöistä. Jos Suomen luonto kiinnostaa, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän sarjaan.

Kirjasarjassa on kuusi osaa, jotka käsittelevät omia eliöryhmiään. Kirjassa on yhden tai kahden sivun mittaisia ”lukuja”, jotka ovat lähinnä kirjailijan omia kokemuksia tai tietoa eläimistä. Kirjasta huomaa, että kirjoittajat ovat kiertäneet paljon luonnossa.

Omista kokemuksista kertominen saattaa kuulostaa rasittavalta kerskailulta, mutta kertomukset ovat todella hauska tapa tehdä kirjasta kevyempi. Kirjan tieto on varsin kevyttä, eli luontoasiantuntija ei saisi välttämättä kirjasta kauheasti irti. Kirja on kuitenkin sellaisenaan parempi ihmisille jotka tietävät luonnosta jotain mutta ei kaikkea.

Kirjat kirjoittivat Juha Laaksonen ja Riko Lumiaho.

Haluan lukea uudelleen / Lukisin uudelleen, mutta tämän voi kokea vain kerran – Todella hyvä – Hyvä – Jos kerta haluat minun lukevan tämän, minä suostun – Ei ole minun makuuni

Kirjoissa kerrotaan hienosti Suomen luonnosta. Kirjassa on tietoa, mutta kirja on silti todella kevyt. Suosittelen ehdottomasti.

Nauttikaa luonnosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s