Tervehdys!

Minä olen Nooa. Olen syntynyt 2006. Minä harrastan sirkusta ja luen paljon. Myös musiikin kuuntelu ja lautapelien pelaaminen on lähellä sydäntäni.

Kun olen sanonut pari sanaa itsestäni, on aika hypätä tärkeimpään, eli itse blogiin.

Blogin aiheena on kirjat, lautapelit sekä satunnaisesti jokin muu kulttuurin alue. Pidän siinä myös listaa vuoden aikana lukemista kirjoista. Lisäksi arvostelen täällä kaikenlaista.

Koko homma lähti siitä, kun joitain kuukausia sitten vanhempani ehdottivat, että minun kannattaisi aloittaa bloggaus. Mietin sitä ja tuossa muutama päivä sitten päätin, että kyllä bloggaus olisi kivaa. Olin siinä tilanteessa, että minä tiesin että haluan blogin, vanhempani tiesivät, miten tehdä blogi, eli kaikki olivat valmiina, paitsi nimi.

Kaikilla blogeilla on nimi. Myös tälläkin on sellainen. Vihreän männyn merkinnät on vieläpä varsin hyvä, ainakin minun mielestäni. Minä en kuitenkaan keksinyt sitä välittömästi. Minulla ei ollut mitään ideaa. Nooan kirjablogi? Nooan blogi hyvin monista kultturelleistä asioista? Pääni oli tyhjä. Mutta edellisenä iltana äitini ehdotti Vihreän huoneen merkintöjä ja se oli siinä. Melkein.

Vihreä on lempivärini, (pukeudun siihen useasti) merkintä kuulostaa hienolta, mutta huone ei sovi minuun kovin hyvin. En vietä paljoakaan aikaa huoneessani, sillä koulu ja sirkus vievät aikaa. Menin ikkunan ääreen miettimään nimeä. (Ulos katselu tuottaa hyvin inspiraatiota) Ikkunasta avautui läheinen metsä. Ajatukseni ajautuivat puihin. Minun lempipuulajini on mänty, sillä taivaalle osoittavissa, pylväinä seisovissa melkein oksattomissa puissa on jotain majesteetillista. Nimi muotoutui nopeasti päässäni.

Jostain sen on pakko alkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s